Schröder & Schröder beschikt over de deskundigheid en ervaring voor een betrouwbaar advies op maat bij alle voorkomende werkzaamheden op bouwkundig gebied.

Of het nu het ontwerpen van uw bouwproject, van strak tot klassiek en van woning tot winkelpand, betreft. Of het verzorgen van het gehele bouwtraject, van initiatieffase tot bouwvergunning tot oplevering.

Het afgeven van officiële Energie Prestatie Adviezen en aanvragen van subsidies. Het afgeven van energielabels voor woningen en bedrijfsruimtes.Een NEN 2580 meetcertificaat. Of NEN 2580 plattegronden. Uw VvE beheren.

U kunt het allemaal met een gerust hart aan ons uitbesteden en wij zorgen ervoor dat er uiteindelijk een succesvol eindresultaat wordt behaald.

Bouwvergunningen

Bouwwerken moeten passen in hun omgeving en mogen geen gevaar opleveren voor de veiligheid en gezondheid van bewoners en gebruikers. Het (ver)bouwen en gebruik van woningen en andere gebouwen is daarom aan regels gebonden. Alle bouwwerken moeten aan die regels voldoen. Bestemmingsplannen, bouwbesluiten, bouwverordeningen, A.P.V., vergunningen en toestemmingen. Ze vormen een bijna onoverkomelijk obstakel bij bouw- of verbouwprojecten.

Schröder en Schröder begeleidt u van a tot z om uw bouw of verbouwingswensen te verwezelijken. Van schetsontwerp tot vergunning. Van vergunning tot oplevering bouw.

In een aantal gevallen kunt u zonder vergunning (vergunningvrij) bouwen. Maar ook dan zult u aan bepaalde regels moeten voldoen en is een bouwtekening zeker raadzaam. Waarom? Op grond van deze bouwtekening zal gebouwd moeten worden door de aannemer, maar ook kan deze tekening gebruikt worden als bijlage bij de offerte van of overeenkomst met de aannemer. Zo kunnen misverstanden worden voorkomen en zoals men weet 'beter voorkomen dan genezen'.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 035-2400250 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiteraard kunt u ookons contactformulier invullen.

keurmerken Meer met minder Komo kema EPBD AvEPA FedEc KBI