Stukje introtekst hier plaatsen, is mooier anders heb je 2 headings onder elkaar. Stukje introtekst hier plaatsen, is mooier anders heb je 2 headings onder elkaar. Stukje introtekst hier plaatsen, is mooier anders heb je 2 headings onder elkaar. Stukje introtekst hier plaatsen, is mooier anders heb je 2 headings onder elkaar.

Aankoopkeuring

Bij een aankoopkeuring loopt u met onze inspecteur mee. Zijn bevindingen worden mondeling tijdens en eventueel ná de keuring met u doorgenomen. Hierbij komen aan de orde: de geconstateerde gebreken, een globale indicatie van de uit te voeren onderhoudsmaatregelen en de hierbij behorende kosten. U ontvangt geen rapportage.

Standaard keuring

Alle visueel waarneembare bouwdelen en eventuele bouwkundige gebreken worden benoemd. Tevens wordt een kwaliteitsbeoordeling van deze bouwdelen gegeven. In de rapportage wordt géén hersteladvies en géén kostenraming voor herstel opgenomen. Het rapport bevat kleurenfoto’s van de aangetroffen gebreken.

Compleet keuring

Naast de gebreken en de kwaliteitsbeoordeling wordt ook een hersteladvies gegeven en worden de herstelkosten berekend. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in direct noodzakelijke onderhouds-maatregelenen op termijn (binnen 3 jaar). U ontvangt een uitgebreide rapportage met foto’s van de aangetroffen gebreken.

Meerjaren onderhoudsplan (MOP)

Voor instandhouding, dan wel verbetering van de bouwtechnische staat van uw pand is het wenselijk een meerjaren onderhoudsplan (MOP) op te laten stellen. Het geeft u in één oogopslag de te verwachten kosten voor onderhoud of vervanging, op de korte en lange termijn. Door het laten opstellen van een dergelijk plan kunt u kosten besparen, aangezien een aantal werkzaamheden wellicht geclusterd kunnen worden. Tevens zou het kunnen zijn dat u door een dergelijk plan fiscaal voordeel geniet. De fiscale wetgeving biedt namelijk de mogelijkheid om rekening te houden met uitgaven voor onderhoud middels dotaties aan een kostenegalisatiereserve (KER).

 Aankoopkeuring  € 145,-
 Standaard keuring  € 175,-
 Compleet keuring tussenwoning/appartement/2 onder 1 kap  € 295,-
 Compleet keuring voor een vrijstaande woning Op aanvraag
MOP Op aanvraag

 

   AankoopKeuring  Standaard Keuring  Compleet Keuring
 Uitgebreide keuring
 Mondelinge toelichting
 Beschrijving gebreken  
 Foto's gebreken  
 Advies & Kosten Korte Termijn    
 Advies & Kosten Lange Termijn    

Meer weten over ons bouwtechnisch keuringen of MOP? Bel: 0294-484894 of stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen.

keurmerken Meer met minder Komo kema EPBD AvEPA FedEc KBI