Bij de verkoop of verhuur van onroerend goed is een plattegrond vaak een zeer effectieve tool. Potentiële kopers of huurders kunnen zich direct helemaal inleven in de woning. Zij krijgen direct een helder inzicht in de ruimte, indeling en maatvoering.

Na een bezichtiging kan men aan de keukentafel, bediend door de plattegrond, nog eens het geheel op een visuele wijze de revue laten passeren. Past de eethoek in de ruimte? Kan dat kastje daar staan? En hoe kan ik mijn bed neerzetten? Allemaal vragen die een potentiële koper of huurder zichzelf stelt en absoluut mee kan laten wegen om het huis wel of niet te kopen.

Schröder en Schröder levert plattegronden in 2d en 3d voor zowel de particuliere- alsook bedrijfs- en kantoorpanden.

Deze kunnen ingevuld zoals worden u dat het mooiste vindt. Bijvoorbeeld in zwart wit of in kleur, met of zonder meubels, etc. De plattegronden worden zo aangeleverd dat zij direct op (bijvoorbeeld) funda kunnen worden gepubliceerd of in de brochure kunnen worden gevoegd.

Voor makelaars zijn er specifiekere mogelijkheden die aansluiten op de beroepsmatige verplichtingen vanuit de NVM. Plattegronden inclusief NEN 2580 meting en totaalpakketten met bijvoorbeeld EPA en energielabel behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen plattegronden voorzien worden van het eigen logo.

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op via 0294-484894 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen.

keurmerken Meer met minder Komo kema EPBD AvEPA FedEc KBI